Dit was the Boss op TW Classic

The Boss ofwel mister Bruce Springsteen is in ons land en hij bracht vandaag samen met onder andere Simply Red en The Van Jets 65.000 fans samen op de festivalweide van TW Classic. Het is van 2013 geleden dat Bruce Springsteen en The E-street band hebben opgetreden in ons land.

Dankzij zijn grote repertoire speelt the Boss dan ook de ene hit na de andere. Ook beantwoordt hij de wensen van het publiek. Zo haalde hij een bordje uit de massa waarop het verzoek stond om het nummer ‘Thunder Road’ te spelen. Nog geen minuut later was de mega hit te horen op de weide.

Everybody loves Bruce
Uit de reacties op sociale media is het duidelijk dat zowel jong als oud van the Boss houdt. Het waren niet enkel de 65.000 fans die stonden te springen voor the Boss.

Ook de Belgische rockgroep The Van Jets, die eerder vandaag optraden op TW Classic, keken uit naar het concert. Bruce Springsteen slaagt er op één of andere manier in om één te zijn met de normaalste mens van de wereld en maar toch echt een show te maken die 'bigger than live'. En dat zijn er niet veel die dat kunnen", zegt The Van Jets-frontman Johannes Verschaeve.