Dit is nieuwe jury Belgium's Got Talent

Voor het vierde seizoen van de populaire talentenjacht Belgium’s Got Talent, waait er een frisse wind door de jury. Er zullen vier mensen aan de jurytafel plaatsnemen in plaats van drie. Niels Destadsbader is de enige constante. Hij zal vanaf dit najaar worden bijgestaan door An Lemmens, Stan Van Samang en Dan Karaty.

De Amerikaan Dan Karaty is eerder al jurylid geweest voor de dansshow ‘So You Think You Can Dance’, waar Lemmens de presentatie op zich nam. Die laatste staat al langere tijd te popelen om zelf eens jurylid te mogen zijn. “Als presentatrice was ik het niet altijd eens met de keuzes van de juryleden, dus ik vind het heel erg spannend dat ook mijn mening meetelt”, aldus Lemmens.

Van Samang scoorde dit jaar nog een monsterhit met zijn versie van Kristoff’s ‘Een Ster’ in het VTM-programma ‘Liefde Voor Muziek’. Hij zal letten op wat de act doet met het publiek. “Als zanger weet ik hoe belangrijk het is om mensen te raken.”

Karaty reist de wereld rond en zetelt overal in jury’s. Met hem krijgt de jury er iemand bij met tonnen ervaring. De opnames gaan van start in augustus en die kan u gratis bijwonen. De show zal vanaf het najaar te zien zijn bij VTM.