'Cordon 2' vanaf september op VTM

Komende september zendt VTM het vervolg van de succesvolle reeks ‘Cordon’ uit. Vandaag is de eerste trailer van het tweede seizoen vrijgegeven. Een deel van Antwerpen is nog steeds in quarantaine.

In het eerste seizoen brak een dodelijk virus uit in Antwerpen. Daarom werd een deel van de stad in quarantaine geplaatst. Hoofdpersonage Lex, een politieagent, zit samen met zijn vriendin ook in het tweede seizoen nog in dat stuk van de stad. Ook Quinten, een wees die een cruciale rol speelde in de finale van het eerste seizoen, moet zien te overleven.

Ondertussen voert topambtenaar Sabine Lommers haar doofpotoperatie voort. En Leo Gryspeerts is ook opnieuw van de partij: hij spit het mysterieuze ontstaan van het virus verder uit. 

In het tweede seizoen komen ook een aantal nieuwe gezichten opdraven, zoals de charismatische predikant Herman (Jurgen Delnaet), gevangenisbaas Robert (Carry Goossens), soldaat Idriss  (Nabill Mallat), het gangsterkoppeltje  Chris en Gabriella (Vincent Van Sande en Brit Van Hoof) en verpleegster Cynthia (Katelijne Verbeke).