El Arbi en Fallah regisseren 'Beverly Hills cop'

De Belgische regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah mogen de vierde 'Beverly Hills cop'-film regisseren, zo meldt het Amerikaanse onlinetijdschrift Deadline.

"De studio (Paramount Pictures, red.), producer Jerry Bruckheimer en Eddie Murphy hebben hard gewerkt aan het scenario en alle elementen van de film die eigenlijk voor dit jaar gepland was. Ze hielden van Black en toen ze de filmmakers ontmoetten waren ze gecharmeerd door de ontdekking dat de originele film erg belangrijk voor hen was", zo schrijft Deadline.

Doorbraak Murphy
De eerste "Beverly Hills cop" verscheen in 1984, en deed Eddy Murphy internationaal doorbreken. In de vierde film, geschreven door Josh Appelbaum en Andre Nemec, kruipt de acteur opnieuw in de huid van agent Axel Foley. Volgens Deadline is het de bedoeling om later dit jaar of begin volgend jaar van start te gaan met de film.

Black
Adil El Arbi en Bilall Fallah wisten vorig jaar met "Black" indruk te maken op het Toronto International Film Festival. Hun tweede film kreeg er een Discovery Award van de jury, die het regisseursduo bejubelde voor hun "duidelijke cinematografische visie".

Bekijk ook:

: