Zo zag het parcours van Lola eruit

Gisteren won Lola Obasuyi ‘The Voice van Vlaanderen’. In de finale haalde ze het van rocker Jan Van De Ven. Tijdens de blind auditions in maart overtuigde ze de jury met het nummer 'Hold back the river' van James Bay.

Op vrijdag 18 maart nam Lola deel aan de blind auditions van de 'The Voice van Vlaanderen'. In haar versie van 'Hold back the river' haalde ze uit met zowel hoge als lage noten zo kon ze Nathalia en Koen Wauters overtuigen. Lola koos voor het team van Koen en met succes! De overwinning kwam als een verrassing bij de West-Vlaamse. "Ik kan het niet goed geloven", was het eerste wat ze kon uitbrengen. Met de overwinning krijgt ze 25.000 euro.

Lola bewees tijdens de wedstrijd dat ze alle stijlen aankan en dat deed ze gisteren opnieuw. Samen met haar coach Koen bracht ze 'Crazy in love' van Beyoncé en nadien kreeg ze de volledige zaal stil met een prachtige cover van Adele.

Naast zingen toonde Lola ook dat ze een perfecte actrice is. Ze overtuigde het publiek als Bond Girl met haar eigen versie 'Writing's on the wall' van Sam Smith.

'Underdog' Tom
In 2014, tijdens de derde editie van The Voice, won Tom De Man, een 33-jarige leerkracht uit Erpe-Mere. Omwille van zijn leeftijd gaven analisten hem weinig kans om de wedstrijd te winnen, maar de 'Underdog' won uiteindelijk toch. Hij bracht het nummer 'Out of the Game' van Rufus Wainwright en zong een duet met coach Bent op 'Looking for Clues' van Robert Palmer. Hij haalde het toen nipt van Laura Tesoro, die dit jaar tiende werd voor ons land op het Eurovisiesongfestival.