Vtm.be lanceert eerste webserie

Deze zomer lanceert vtm.be een eerste eigen online serie: ‘Dubbelspel’. Dagelijks zal er een aflevering van de serie, die gemaakt wordt voor jongeren, verschijnen op de site en de VTM-app. ‘Dubbelspel’ is het verhaal van de jonge Laura, een meisje dat het wil maken in de wereld van beauty en glamour. De serie is van de hand van Hugo Van Laere, schrijver van ondermeer 'Sara' en 'David'. ‘Dubbelspel’ is de eerste originele online serie van VTM. 

Voor ‘Dubbelspel’ is VTM op zoek gegaan naar een mix van vertrouwde en nieuwe gezichten. Veteranen Peter Van Asbroeck, bekend van ‘Witterkerke’ of als stem van ‘Komen Eten’ en Ann Tuts, Doortje uit ‘FC De Kampioenen’. De hoofdrol is voor nieuwkomer Tinne Ceuppens als Laura. Annelies Boel speelt haar beste vriendin Mieke. 

‘Dubbelspel’ is een eerste groot project van het nieuwe productiehuis KAMERAKI, in nauwe samenwerking met TvBastards.

De reeks start in de loop van juli. Vanaf dan zullen fans Laura en haar vrienden ook kunnen volgen via sociale media. De personages krijgen een eigen Facebookprofiel, en ook via Pinterest en Instagram kunnen kijkers nog meer content en info krijgen.