"Eurosongfans zijn de leukste die er zijn"

Laura Tesoro blikt terug op haar Eurosongavontuur, dat volgens haar onvergetelijk was. "Het gevoel dat je daar hebt, is onbeschrijflijk. Je staat in die arena, eigenlijk maar 3 minuten, en er staat zoveel volk naar jou te kijken. Eurosongfans zijn echt de leukste fans die je kan hebben op dat moment, want zij zijn zo enthousiast van de eerste tot de laatste seconde, en ze staan te springen en te feesten. Het was gewoon één groot feest op het podium."

Ze vertelt ook over de ontspannen sfeer die er was bij 'team Belgium'. "Iedereen probeerde op zijn manier positiviteit in de groep te brengen en dat werkte. Daardoor was het heel aangenaam om samen te werken en raakte niemand geïrriteerd", zegt Tesoro.

Ze blikt ook eventjes terug naar haar avontuur van The Voice, waar ze aan deelnam toen ze 17 jaar was. Zonder dat avontuur, was het allemaal niet hetzelfde geweest, denkt ze. "Dat was de eerste keer dat ik voor een publiek in de zaal moest zingen en tegelijkertijd voor de kijker thuis. Dat is iets wat me echt van pas is gekomen nu tijdens het Eurovisiesongfestival."

Een nieuwe plaat heeft Tesoro nog niet klaar. Daar heeft ze geen tijd voor gehad. Maar de komende maanden maakt ze daar wel werk van.