Belgen maken outfit Laura Tesoro

Laura Tesoro, die ons land zal vertegenwoordigen tijdens de 61e editie van Eurosong, zal worden gekleed door Belgisch jong talent. Nathan Murillo en Michael Wauman van modelabel O’rèn ontwierpen de outfit die Laura Tesoro zal aandoen tijdens het Eurovisiesongfestival.

Nathan Murillo en Michael Wauman studeerden aan de Modeacademie van Sint-Niklaas. De twee jonge designers hebben van hun liefde voor België ook hun handelsmerk gemaakt, wat ook te zien zal zijn in het ontwerp die Laura Tesoro zal dragen.  

Laura’s outfit bestaat uit een ensemble met pailletten voor tijdens het optreden, maar hoe haar outfit er precies zal uitzien, daar willen de jongens nog niet veel over kwijt. Wel laten ze weten dat de Belgische kandidate waarschijnlijk haar favoriete sneakers zal aanhebben, een voorsmaakje is te zien in de videoclip van ‘What’s the pressure’.

Volgens de ontwerpers is dit een mijlpaal in hun carrière. “We hebben er namelijk altijd al van gedroomd om aan een zo groot mogelijk publiek te laten zien hoe ons land een belangrijke bron van inspiratie is in al onze collecties.” aldus Michael. Nathan Murillo en Michael Wauman lieten ook weten dat er meteen een klik ontstond tussen hen en de 19-jarige zangeres. “Van bij de allereerste kennismaking, zat het meteen goed tussen ons,” aldus Nathan. “Haar casual look en aanstekelijk optimisme sluiten perfect aan bij wie we zijn als label. Het is dan ook een hele eer om speciaal voor haar een outfit te mogen ontwerpen die door miljoenen mensen zal gezien worden.”