Cathérine Moerkerke op onbekend terrein

Na het succes van ‘Moerkerke en de Mannen’ richt Cathérine Moerkerke zich samen met de Telefactsredactie opnieuw op de rest van de wereld, in een gloednieuwe reportagereeks van vijf afleveringen die gewoon ‘CATHéRINE’ heet.

Vanaf dinsdag 3 mei verkent Cathérine elke week een nieuwe bijzondere wereld, zoals die van orgaantransplantaties of die van de  Red Flames, onze vrouwelijke voetbalsters.

Unieke blik achter de schermen 
Cathérine kan achter de schermen kijken. Soms met een lach, soms met een traan, maar altijd ‘echt’. Ze maakt aan den lijve mee hoe het is om in die wereld te leven en te werken.

Actueel
CATHéRINE is actueel, ze telt af samen met patiënten die wachten op een orgaantransplantatie, ze voelt de spanning bij de Red Flames, net voor de Rode Duivels naar dat zo belangrijke EK Voetbal in Frankrijk vertrekken.

Maar ze gaat ook iets verder van huis. Zo bezoekt Cathérine de Belgische ambassadeur in Irak en Jordanië en volgt ze de ‘Path Finders’, de elitetroepen van de Belgische para’s.

De volledige afleveringen van CATHéRINE kunnen na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM-app.