Broers Coppens in vizier van premiejager

In hun zoektocht naar het Amerika uit de films, zijn de broers Coppens beland in wat het scenario van een bloedstollende actiefilm kon zijn. In de tweede aflevering van ‘Hollywood in ’t Echt’, dompelen de broers zich onder in de wereld van de bounty hunters, de premiejagers. Maar plots worden zij het doel van zo’n premiejager. “Ik ben nog maar zelden zo bang geweest als bij de opnames van de bounty hunter-aflevering”, zegt Staf Coppens.

Heel wat Amerikaanse actiefilms gaan over de beruchte premiejagers. Maar de broers Coppens vroegen zich af of die wel echt bestaan en hoe ze te werk gaan. Om daar achter te komen maken Staf en Mathias een afspraak met een van de stoerste bounty hunters van Amerika. Hij wil de broers een paar dagen op sleeptouw nemen tijdens zijn criminelenjacht in de straten van Las Vegas.

Maar dan loopt het fout. Door een hoop misverstanden en het feit dat ze ontdekken dat de man een crimineel verleden heeft, komen ze in conflict met de man. Ze vluchten naar Los Angeles, maar hij achtervolgt hen om hen een lesje te leren. ““Ik ben nog maar zelden zo bang geweest als bij de opnames van de bounty hunteraflevering. Toen dacht ik echt: ‘Staf jongen, nu zijn jullie in de onderwereld beland’”, zegt Staf Coppens. Mathias heeft dan weer een wijze les geleerd: “Je mag een premiejager nooit boos maken. Wat je moet doen als dat toch gebeurt? Euhm… Gaan lopen. Enfin, dat hebben Staf en ik toch gedaan.”