Kürt Rogiers krijgt vaste rol in familie

Opmerkelijk nieuws voor de fans van Familie. Acteur Kürt Rogiers zal vanaf het najaar 2016 elke weekdag vast te zien zijn in een rol in de dagelijkse VTM-reeks.

Rogiers begint in mei met de opnames. “Ik zie er een aantal collega-acteurs uit het verleden terug met wie ik enorm veel zin heb om opnieuw samen te werken. Maar ik wil me vooral smijten in deze nieuwe rol”, zegt hij. “Ik kan momenteel nog niet uitweiden over het personage waaraan ik gestalte zal geven, want dat zou wellicht een spoiler zijn voor de fans.”

Indrukwekkend parcours
Kürt Rogiers werkt intussen 20 jaar voor VTM en heeft al een indrukwekkend parcours achter de kiezen: van zijn prille acteerwerk als de populaire Sneyers in Wittekerke, over hoofd- en gastrollen in onder andere Costa, Sara, Danni Lowinski, Zone Stad, Code 37, Aspe, Kattenoog, Spitsbroers, tot zijn werk als radio-dj in de ochtend bij Qmusic en als presentator van onder andere De Grote Sprong, Sterren Op de Dansvloer en recent ook Valkuil en The Voice Kids. Naast zijn vaste rol in Familie mogen we Kürt binnenkort ook verwachten in andere fictiereeksen van VTM zoals Amigos en Spitsbroers 2.