Friends-reünie stelt teleur

Gisterenavond was het eindelijk zover. Het moment waar ongetwijfeld alle fans van de populaire jaren '90 reeks Friends jarenlang naar uitkeken. Vijf van de zes acteurs kwamen namelijk samen in een langverwachte reünie. Matthew Perry was er helaas niet bij. Eén van de redenen waarom de reünie lang niet was waarop iedereen hoopte.

In 2004 namen de zes bekendste vrienden ter wereld - Monica, Rachel, Phoebe, Joey, Ross en Chandler - afscheid van elkaar. Maar gisteren was het dan eindelijk zover. De acteurs uit de bekende hitserie Friends kwamen samen voor een eerbetoon aan regisseur James Burrows.

Omroep NBC kondigde deze reünie van de Friends-acteurs een tijdje geleden met veel kabaal aan. Het zou gaan om een special van wel twee uur waar de fans eindelijk alles zouden krijgen waar ze zo lang op hadden gewacht. Al was dat helemaal het geval. Enkele fans hadden een nieuwe reünie-aflevering van de reeks verwacht. In plaats daarvan kregen ze een saai studiogesprek met de vijf acteurs te zien.

Na afloop van het interview was er voornamelijk teleurstelling bij de fans. 'Het was duidelijk dat de acteurs na twaalf jaar uit elkaar waren gegroeid', stelde onder andere The Daily Beast.