Opvolger musical '14-18' "nog grootser"

Goed nieuws voor de musicalliefhebber: '14-18' krijgt een opvolger. En niemand minder dan Will Tura gaat de muziek schrijven. Bij Studio 100 willen ze verder nog niet te veel verklappen... alleen dat de nieuwe musical nog groter en spectaculairder wordt dan hun vorige show, '14-18'. En dat was al een megaproductie.

Maar liefst 335.000 mensen kochten een ticket voor '14-18', goed voor een astronomische omzet van 20 miljoen euro. Toch kan het nog straffer volgens Studio 100-baas Gert Verhulst: “Het kan nog grootser, het kan nog spectaculairder en ik denk dat de mensen dat ook van ons verwachten.”

Wereldprimeur?
Zo zou de nieuwe musical uitpakken met iets dat “nog spectaculairder is dan de rijdende tribune”. Veel details wil Verhulst niet geven, maar “wat we in ons hoofd hebben is echt nog nooit eerder vertoond, ik denk op heel de wereld niet.”

Het scenario van de opvolger van '14-18' zal -misschien weinig verrassend- over de Tweede Wereldoorlog gaan. Wie tickets wil kopen, kan zich nu al registreren op de website opvolger1418.be. De nieuwe show gaat in première op 7 oktober 2018.

Bekijk ook: