Tomorrowland opnieuw meteen uitverkocht

Vanmiddag om stipt 5 uur is de wereldwijde ticketverkoop van Tomorrowland gestart. En net als vorige week bij de Belgische verkoop, waren ook deze 90.000 tickets in minder dan een uur de deur uit. Op het piekmoment stonden er honderduizenden mensen te wachten in de digitale rij om toch maar een ticket te kunnen kopen. Heel wat mensen zullen dus ontgoocheld zijn, want het festival is nu volledig uitverkocht.

Ook de twaalfde editie van het dancefestival in De Schorre in Boom zal dus opnieuw 180.000 bezoekers mogen ontvangen uit alle uithoeken van de wereld. Er blijven enkel nog wat Global Journey pakketten over, waarbij onder meer de combinatie met een vliegticket aangeboden wordt.

"De mailboxen lopen vol met vragen van buren, fans van het eerste uur, mensen die al enkele keren hebben geprobeerd om tickets te bemachtigen, .. en we zouden hen uiteraard het liefst van al allemaal willen verwelkomen", reageert woordvoerster Debby Wilmsen. Vooral de interesse uit België en meer bepaald de buurgemeenten was dit jaar uitzonderlijk groot, laat Wilmsen nog weten.

De line-up voor dit jaar moet overigens nog volledig bekendgemaakt worden. In 2015 waren onder meer David Guetta, Avicii, Tiësto en Dimitri Vegas & Like Mike de headliners.