Emotionele Céline Dion dankt fans voor steun

Een paar weken na de dood van haar man René Angélil stond zangeres Céline Dion gisteren alweer op het podium. De zangeres, die later deze maand haar concertreeks hervat, sprak de aanwezigen toe op een herdenkingsdienst in het Caesars Palace in Las Vegas.

De 47-jarige zangeres was erg emotioneel tijdens de plechtigheid. “Dit is mijn tweede thuis. Normaal zou ik me hier heel erg comfortabel moeten voelen, maar daar ben ik nu niet zo van overtuigd. Ik voel wel zijn liefde hier in de zaal. Zijn warmte en sterkte komen bij jullie allemaal tot uitdrukking.”

Dion bedankte iedereen wel voor de steun die ze de afgelopen weken ontving. “In naam van mijn hele familie wil ik jullie bedanken. Het doet me ook veel plezier om te zien dat jullie hier vanavond aanwezig zijn op dit eerbetoon voor mijn amour. René, ik hou zo veel van je.”

René Angélil overleed op 14 januari op 73-jarige leeftijd aan de gevolgen van keelkanker. Angélil ontdekte Céline Dion toen ze twaalf jaar was. Hij was jarenlang haar manager. Ook de broer van Dion overleed pas aan kanker. Normaal gezien hervat Dion eind deze maand haar concertenreeks.

Bekijk ook: