Verhulst jurylid in Mijn Pop-uprestaurant!

Dit voorjaar worden de smaakpapillen van Sergio Herman en Sepideh Sedaghatnia opnieuw geprikkeld in het derde seizoen van Mijn Pop-uprestaurant! De twee juryleden krijgen gezelschap van een nieuw jurylid: Gert Verhulst.

Gert Verhulst: “Geloof het of niet, maar jurylid worden in Mijn Pop-uprestaurant! is altijd al een droom van mij geweest. Als ik een zaak binnenstap, voel ik vrijwel meteen aan of het concept werkt of niet. Dat zal ook mijn aanpak zijn in Mijn Pop-uprestaurant!: mijn buikgevoel laten spreken en de vinger op de wonde leggen. Ik heb er ongelofelijk veel zin in!”

Wat mag de kijker dit voorjaar verwachten in Mijn Pop-uprestaurant!? Naast ambitieuze duo’s, imposante restaurants op de pleinen van bekende steden, een enthousiaste Evi Hanssen en een pittige jury, belooft het een seizoen boordevol nieuwigheden en verrassingen te worden.

Meer dan ooit zullen de duo’s uitgedaagd worden om de lat nóg hoger te leggen. De concurrentie wordt bikkelhard, het avontuur onvergetelijk. Slechts één van hen gaat uiteindelijk naar huis met een mooi startkapitaal van 100.000 euro.