Man van Céline Dion overleden aan kanker

René Angélil, de echtgenoot en vroegere manager van de zangeres Céline Dion, is in Las Vegas overleden aan kanker. De man werd 73 jaar. Dat staat te lezen op de Facebookpagina van de Canadese artieste.

"Met grote droefheid melden we dat René Angélil (73 jaar) vanmorgen is overleden in hun woning in Las Vegas na een lange en moedige strijd tegen kanker. De familie wenst te rouwen in intieme kring. Meer info zal de komende dagen worden gegeven", staat op de Facebookpagina. Het bericht wordt ondertekend met 'Team Celine'.

Celine Dion, met 47 jaar een pak jonger dan haar echtgenoot, heeft altijd verklaard dat René haar enige liefde was. De twee hebben drie zonen.

René leerde Céline Dion kennen toen ze amper twaalf jaar was en ze hem een demo had opgestuurd met haar zangkunsten. Hij was jarenlang haar manager, maar moest er in 2013 mee stoppen als gevolg van zijn ziekte.

In de jaren zestig was de man zelf nog een popzanger bij de Canadese band The Baronets. Die groep kende succes met het vertalen van Engelse pophits naar het Frans.

Rene Angelil, 73, passed away this morning at his home in Las Vegas after a long and courageous battle against cancer....

Posted by Celine Dion on Thursday, January 14, 2016