Adele gaat Spice Girls en Minaj achterna

Adele was gisteravond te zien in The Late Late Show with James Corden op televisienetwerk CBS. In de rubriek 'Carpool Karaoke Car' laat ze zich overhalen om te rappen en verklapt ze wie haar jeugdidolen waren. De video is immens populair op het internet.

"Hello, it's me", zo begint James Corden de autorit met Adele. Na een opwarmertje waarin de Britse zangeres enkele van haar eigen hits zoals 'Hello' en 'Someone like you' zingt, polst de presentator naar haar verborgen talenten. "Ik hoorde een gerucht over jou, dat verrassend kan klinken", zegt hij. "Maar je zou goed kunnen rappen?" Adele antwoordt dat ze niet echt getalenteerd is, maar laat zich toch overhalen om 'Monster' van Nicki Minaj te zingen. Dat doet ze zo enthousiast dat ze zelfs de typische dancemoves van Minaj nabootst. Die reageerde op haar twitteraccount dat ze de imitatie geweldig vindt.

Spice girl
Maar we komen nog meer te weten over Adele. Zo bekent ze dat ze als tiener een enorme fan was van de Spice Girls. En dat is natuurlijk dé aanleiding voor Corden om Wannabe te zingen met Adele. (6.18) Verder verklapt ze dat haar vierde album niet meer naar haar leeftijd genoemd zal worden. (7.44)

Intussen is de video razend populair op het internet. En niet alleen de kijkers zijn dol van de uitzending, ook Adele zelf amsueerde zich kostelijk. Dat tweette ze deze ochtend.

Bekijk de volledige video hier: