Murdoch en ex Mick Jagger gaan trouwen

Mediamagnaat Rupert Murdoch en actrice en voormalig topmodel Jerry Hall gaan trouwen. Dat hebben ze dinsdag bekendgemaakt in de Britse krant The Times. De twee vormen sinds vier maanden een koppel.

Het bericht was te lezen in de rubriek geboortes, huwelijken en sterftegevallen van de krant die behoort tot de groep News Corp, eigendom van de 84-jarige Murdoch.

"Rupert Murdoch, vader van Prudence, Elisabeth, Lachlan, James, Grace en Chloe Murdoch, en Jerry Hall, moeder van Elizabeth, James, Georgia en Gabriel Jagger, zijn verheugd om hun verloving aan te kondigen", zo was te lezen.

De twee, die samen zijn sinds de zomer van 2015, maakten hun relatie publiek bij de finale van de wereldbeker rugby in oktober. Ze verloofden zich vorig weekend in Los Angeles, waar ze de 73ste ceremonie van de Golden Globes bijwoonden.

Rupert Murdoch, wiens fortuin door Forbes geschat wordt op 11 miljard dollar, is momenteel eigenaar van de Wall Street Journal, de Sun, de Londen Times en de New York Post. Het gaat om zijn vierde huwelijk en het tweede voor de 59-jarige Jerry Hall, die tussen 1990 en 1999 de echtgenote was van Mick Jagger.