Deze programma's zie je na nieuwjaar bij VTM

VTM heeft vanochtend tien nieuwe programma's voorgesteld, die dit voorjaar te zien zullen zijn op de zender. Daarnaast komen ook heel wat bekende namen terug, zoals 'The Voice van Vlaanderen', 'Tegen De Sterren Op', 'Mijn Pop-uprestaurant' en 'Liefde voor Muziek'. Een overzicht. 

Klik hier voor de nieuwe programma's van VTM NIEUWS

 • 'Wij zijn K3!'

Een ploeg van het programma 'Wij zijn K3!' volgt Hanne, Marthe en Klaasje in hun nieuwe leven als K3'tje. Hoe beleefde ze de eerste minuten als K3? Hoe gaat het trio om met de grote veranderingen in hun leven? We zien de repetities, de fotoshoots, de shows en de bekendheid, maar ook de familie, de fans en de vriendschap. 

 • 'Hollywood in 't echt'

Leven cowboys in het echt net zoals in 'The Good, The Bad and The Ugly'? Bestaan er echte duiveluitdrijvers zoals 'The Exorcist'? Staf en Mathias Coppens testen het uit in 'Hollywood in 't echt', in de Verenigde Staten. Staf en Mathias nemen het in een cursus worstelen op tegen de grootste spierbundels ter wereld, komen zelf oog in oog te staan met de echte Jaws en assisteren bij een indrukwekkende duiveluitdrijving.

 • 'Blind getrouwd'

Zes singles ontmoeten hun toekomstige partner meteen voor het huwelijksaltaar. Ze vertrouwen op wetenschappers om hun ideale partner te vinden. Daarna begint hun leven samen pas echt. Dit bijzonder wetenschappelijk onderbouwd sociaal experiment volgt koppels in de eerste weken na hun jawoord. Grijpen de koppels de kans om de liefde te laten groeien en leven ze nog lang en gelukkig?

 • 'Coppers'

Deze nieuwe fictieserie met Hilde De Baerdemaeker in de hoofdrol is gebaseerd op de boeken van misdaadauteur Toni Coppers. Commissaris Liese Meerhout van de federale gerechtelijke politie gaat op zoek naar gerechtigheid. Grote misdadigers die vrijuit gaan terwijl kleine garnalen hard aangepakt worden. 

 • 'Alloo in de psychiatrie'

België is wereldwijd één van de koplopers in het opnemen van patiënten in psychiatrische instellingen. Luk Alloo liep twee jaar lang mee in een Vlaamse instelling en sprak er heel open en zonder taboes met dertig patiënten. In Alloo in de Psychiatrie belicht hij de verhalen van mannen en vrouwen die 1, 5, 10, 20 jaar en langer in de psychiatrie verblijven na een burn-out, een depressie, een psychose of een neurose.

 • Patrouille Linkeroever

Patrouille Linkeroever is de nieuwe tiendelige comedyreeks met Jonas Van Geel, Kevin Janssens, Nico Sturm, Gène Bervoets, Mieke De Groote en Eva Binon in de hoofdrollen. De reeks is het geesteskind van Jonas Van Geel, Jef Hoogmartens en Jeroen Van Dyck en gaat over het lokale politiekorps Patrouille Linkeroever, het meest incompetente korps van Vlaanderen. 

 • 'De vetste vakantie'

Wat gebeurt er wanneer kinderen voor één keer zelf mogen beslissen waar de vakantie heen gaat? Wat als hun ouders pas bij het vertrek te weten komen welke onvergetelijke trip hen te wachten staat? Dat zoekt host Dina Tersago uit in het nieuwe programma De Vetste Vakantie. De kinderen hebben echt álles in handen. Zelfs de koffers van hun ouders inpakken nemen ze voor hun rekening. 

Deze kende je al:

 • The Voice van Vlaanderen

Zes verrassende Blind Auditions, vier straffe Battles, zes spetterende liveshows, één ultieme Voice van Vlaanderen. Coaches Natalia, Koen Wauters, Bent Van Looy en nieuwkomer Bart Peeters gaan in een nieuw seizoen van The Voice van Vlaanderen op zoek naar dat ene unieke zangtalent. Een stem die telkens weer voor een kippenvelmoment zorgt.

 • Mijn Pop-uprestaurant!

Opnieuw gaan gemotiveerde duo’s de uitdaging aan om hun eigen pop-uprestaurant uit de grond te stampen op een voor hen gereserveerd stadsplein. Een sterk culinair idee is het vertrekpunt, de finaleprijs van €100.000 de eindmeet. Meer dan ooit zullen de duo’s uitgedaagd worden om de lat nóg hoger te leggen. De concurrentie wordt bikkelhard, het avontuur onvergetelijk.

 • Tegen De Sterren Op

Na meer dan 350 typetjes staat het zesde seizoen van Tegen de Sterren Op te popelen voor nog meer imitaties, verrassende gastoptredens en muzikale acts uit binnen- en buitenland. Nathalie, Jonas, Ella, Guga, Tine, Ivan, Clara, Walter en Chris kruipen met plezier in de huid van vele personages uit nóg meer tv-programma’s van het voorbije jaar.

 • Liefde voor Muziek

Zeven muzikale kleppers vertrekken opnieuw op een bijzondere trip naar het Zuiden en gaan er de uitdaging aan om elkaars nummers te coveren. In het zonnige Mallorca leren Paul Michiels, Dana Winner, Belle Perez, Ian Thomas, Sioen, Eva De Roovere en Johannes Genard van School is Cool elkaar op een andere manier kennen en verdiepen ze zich in elkaars repertoire.

 • Beste kijkers

Waarom een succesformule veranderen? Het uitgangspunt van Beste Kijkers blijft dit vierde seizoen ongewijzigd. Elke week schotelt Nathalie Meskens haar beste kijkvrienden Tine Embrechts en Sven De Ridder de grappigste, opmerkelijkste en ontroerendste beeldfragmenten van de voorbije week voor. Aan Tine en Sven en hun twee gasten naar keuze om uit te vechten wie elke week de titel van ‘beste kijker’ waard is.

 • Nicholas

In binnen- en buitenland zoekt Nicholas de mensen op die hem zélf verbazen of verwonderen: stuntende skaters, gedreven sportlui of vingervlugge collega-goochelaars. Slaagt hij erin om die ‘specialisten’ op zijn beurt te verwonderen met zijn street magic?