Kathy Pauwels stopt bij VTM

De nieuwsdienst van VTM en Kathy Pauwels hebben samen besloten om de samenwerking te beëindigen.  Pauwels werkte sinds 1989 voor VTM, onder andere als anchor voor VTM NIEUWS en Royalty.

Kathy Pauwels was al sinds de opstart van VTM in dienst. Ze werkte er twaalf jaar als nieuwsanchor en sinds 1999 was ze presentatrice van Royalty. Kris Hoflack, algemeen hoofdredacteur van VTM NIEUWS is Pauwels dan ook dankbaar: “Wij wensen Kathy uitdrukkelijk te bedanken voor de vele jaren van inzet op onze nieuwsredactie. We hebben haar professionalisme altijd ten zeerste weten te appreciëren en vele kijkers met ons. We wensen haar het allerbeste toe voor al haar toekomstige plannen.” 

In 2013 deed Pauwels even een stapje terug, omwille van gezondheidsredenen, maar begin dit jaar was ze terug bij Royalty, als reportagemaker. Nu komt er een einde aan de samenwerking, maar Pauwels blikt tevreden terug: “Ik begin nu een heel nieuw hoofdstuk in mijn leven en blik met veel trots terug op de voorbije intense en mooie jaren. Uiteraard is dit voor mij een emotionele beslissing, maar ik ben er zeker van dat ik mijn jarenlange ervaring nog kan aanwenden voor projecten die mij in de toekomst wachten.”