Alex Agnew keert terug naar comedy

Stand-up comedian Alex Agnew keert volgend jaar terug op de comedy-planken na een pauze van drie jaar. Van september tot november 2016 trekt hij langs zes Vlaamse steden met zijn nieuwe show ‘Unfinished Business’.

In 2013 nam Agnew voor onbepaalde tijd afscheid van stand-up comedy, na een carrière waarbij hij meermaals het Antwerpse Sportpaleis uitverkocht. Agnew zei toen dat hij zich vooral wou concentreren op zijn hardrockband Diablo Blvd., waarvan hij de zanger is. Drie jaar na zijn tot op heden laatste comedy-show, ‘The Legend Ends’ in 2013, trekt Agnew in 2016 dus opnieuw zijn moppentrommel open. 

"Tussen al het hardrock-touren door is er veel gebeurd in de wereld", klinkt het in een persbericht van het management van de comedian. "Te veel waar Alex een mening over heeft die hij dringend moet ventileren." Met ‘Unfinished Business’ trekt Agnew langs theaterzalen in Antwerpen  Stadsschouwburg), Oostende (Kursaal), Hasselt (Ethias Theater), Gent (Capitole), Leuven (Sportoase) en Mechelen (Theatrium). In totaal zijn 21 shows gepland en zijn 38.000 tickets beschikbaar.