Selah Sue: "Het werd donker rondom mij"

Zangeres Selah Sue is hervallen in een depressie. Dat postte ze gisteren in een bericht op haar Facebookpagina. Ze voegde er ook een selfie bij met een rode neus op. “De laatste maanden waren afschuwelijk. Ik voel me verlegen over mijn carrière en over de muziek die ik maak."

Selah Sue vertelt op Facebook dat ze opnieuw depressief is. “Voor de tweede keer probeerde ik mijn dosis antidepressiva te verminderen, met het idee om goed voorbereid te zijn op een toekomstige zwangerschap. Vier maanden later werd het weer donker rondom mij.”

Paniekaanval
De zangeres vertelt dat ze een maand geleden een ernstige paniekaanval kreeg tijdens een concert. “Ik wilde daar niet zijn. Die 8000 lachende mensen, lieten me nog slechter voelen. Ik wilde van het podium rennen en verdwijnen.”

De laatste maanden waren afschuwelijk. Ik luister in mijn vrije tijd niet meer naar muziek. Ik krijg er buikpijn van. Ik voel me ook verlegen over mijn carrière en de muziek die ik maak. Ik ben niet meer “die nieuwe jonge en veelbelovende artieste”.

Rode Neuzen Dag
"Rode Neuzen Dag leverde meer dan 3,8 miljoen euro op voor jongeren met psychologische problemen. Een grote stap en een goede start om van alle jonge Belgen mentaal gezonde volwassenen te maken", besluit ze.