Stievie Free vanaf vandaag beschikbaar

Wie online ook rechtstreeks of licht uitgesteld naar VTM of één van de andere zenders van MEDIALAAN wil kijken, kan dat nu ook gratis. MEDIALAAN lanceert daarvoor Stievie FREE, dat vanaf vandaag te gebruiken is. Met Stievie FREE kan je zowel via je computer als tablet naar VTM, 2BE, Vitaya, VTMKZOOM, Qmusic en binnenkort ook kinderzender Kadet kijken. Vanaf het voorjaar van 2016 werkt het ook op de smartphone.

MEDIALAAN kan Stievie FREE gratis aanbieden dankzij de korte reclameblokken die niet doorspoelbaar zijn. Sinds vorig jaar wordt zo ook al gewerkt met volledige afleveringen van televisieprogramma’s op vtm.be. Dat is een groot succes: 650.000 mensen gebruiken het platform en afgelopen najaar waren er ongeveer 2,7 miljoen views per maand. Vooral bij jonge mensen is dit zeer populair.

Stievie FREE is volledig gratis en is te vinden op www.stievie.be, de App Store of de Google Play Store. Wie al een account heeft voor de betalende versie van Stievie of voor VTM.be moet zich niet opnieuw registreren. Hij of zij kan zich inloggen met dezelfde gegevens en meteen beginnen kijken.