Nieuwe K3 start met extra beveiliging

In Flanders Expo in Gent begint vandaag de tournee van de nieuwe K3-meisjes. Ze krijgen op het podium het gezelschap van de oude K3, en gaan samen toeren tot in april. Dit weekend hebben in Gent 6 optredens plaats, telkens met 2.500 toeschouwers. Die worden allemaal extra gecontroleerd, vanwege de terreurdreiging.

Ik heb niet de indruk dat de toeschouwers last hebben van de extra veiligheidsmaatregelen”, zegt Studio 100-baas Gert Verhulst in VTM NIEUWS over de start van de eerste tournee van de nieuwe K3. In Flanders Expo werden extra toegangscontroles uitgevoerd door de terreurdreiging in ons land. “Het is een feest en dat blijft zo.”

De eerste officiële K3-show met de drie nieuwe meisjes vond vanochtend plaats in Gent. Daarin staan ze samen met Karen, Kristel en Josje op het podium. ”Het was super”, zegt Verhulst. “Zowel voor de “oude” K3, als de jonge K3. Er waren fans van het eerste uur en ook heel jonge kindjes. De drie nieuwe meisjes zijn er helemaal klaar voor. Ze hebben hier heel hard voor gewerkt en geoefend. Wat ze hier vandaag doen, dat is een klein wonder. Ze zullen wel moe zijn vanavond, mede door de stress, maar ze zullen dit wel gewoon worden.”

“Het grootste verschil tussen de oude en de nieuwe K3 is vooral de grote rust en zelfzekerheid waarmee de oude K3 op het podium staat. Zij hebben natuurlijk jaren ervaring.”