Kristel wordt nieuwe K3-manager

Er is een verklaring voor de kritische houding van Kristel Verbeke tijdens de audities voor 'K3 zoekt K3'. Ze wordt de nieuwe manager van K3. “Die houding had niets te maken met jaloezie. Ik wist natuurlijk al dat ik hun manager zou worden, dus ik keek al drie stappen verder. Ik zal Hanne, Klaasje en Marthe alles doorgeven wat ik geleerd heb”, zegt ze in Het Nieuwsblad.

In tegenstelling tot wat de voorbije dagen gesuggereerd werd, wordt Kristel niet de tourmanager van de nieuwe K3. Ze wordt dé manager van Hanne, Marthe en Klaasje.

“Een hele tijd geleden vroeg Gert me: Kristeltje, zou het niets voor jou zijn om de nieuwe K3 onder jouw vleugels te nemen en te begeleiden? ­Eigenlijk heb ik dat altijd al een beetje gedaan, dat management, de moederkloek spelen. Ik was altijd degene die zeker de teksten bijhad, of die een lijstje maakte van dingen die we niet mochten vergeten. Ik neem ook geen blad voor de mond, ik durf voor mijn mening uit te komen, op een menselijke manier”, vertelt ze in Het Nieuwsblad.

Ze zal Hanne, Klaasje en Marthe goed opvangen. “Ik ga de meisjes heel goed uitleggen waarom iets zus of zo moet. Ik ben een open boek, je ziet aan mij direct als iets mij aanstaat of niet. Mogen ze feesten? Het zijn meisjes van twintig, natuurlijk mogen ze feesten. Maar mijn advies zal zijn: niet te veel. Als je in Oostende zes dagen na elkaar drie shows moet geven, moet je na de eerste dag niet zwaar op de lappen gaan, want dan ben je gesjareld voor de volgende dagen. Je leeft maar één keer, maar neem wel je verantwoordelijkheid.”