Dit staat K3 komende weken te wachten

Sinds gisteravond is de kogel door de kerk: Marthe, Klaasje en Hanne vormen de nieuwe K3. Tijd om te feesten hebben de meisjes echter niet, want vanaf vandaag hebben de meisjes een zeer strak schema. Over minder dan een maand wacht de meisjes hun eerste show. Een overzicht.

Vandaag staat voor de nieuwe meisjes, naast een resem persbabbels, al een fotoshoot op het programma. Morgen krijgen Marthe, Klaasje en Hanne een dagje rust, maar vanaf maandag starten ze met de opnames van de videoclip van ’10.000 luchtballonnen’, de eerste single van het kersverse trio. En hun stembanden zullen niet gespaard worden, want de weken nadien wordt de nieuwe cd ingezongen.

Op 28 november is het dan voor het eerst zover: dan staat in Gent het allereerste optreden van de nieuwe meisjes op het programma en nemen ze de fakkel officieel over van Karen, Kristel en Josje. Vanaf dan is de motor vertrokken, want op 5 en 6 december vergezellen de meisjes Sint en zijn pieten voor de Sinterklaasshow in het Antwerpse Sportpaleis.

Op 16 december lanceren de meisjes op een persconferentie hun nieuwe cd. Die zal twee dagen later, net op tijd voor de feestdagen, in de winkelrekken zal liggen.