Dit is nieuwe K3: Marthe, Klaasje, Hanne

Na weken teksten instuderen, danspasjes oefenen, optreden en interviews geven is het eindelijk zover. De nieuwe K3 is gekozen! De drie gelukkige meisjes zijn Marthe, Klaasje en Hanne. Dat betekent dat Jindra, Lisa en Lauren in de finale net naast een plekje in de meidengroep grepen. Maar wie zijn de meisjes van de nieuwe K3 precies? En wat moet je over hen weten? Je leest het hier:

Marthe De Pillecyn (19, Kontich)

  • Marthe is de jongste telg van de groep, maar heeft al heel wat ervaring op een podium. De studente kinderverzorging zingt al acht jaar bij het Studio 100-koor en stond al met K3 in de Amsterdam Arena. Tijdens haar auditie zong ze 'Verliefd' en dat nummer bezorgde haar een plekje in de bootcamp. De jury noemde Marthe de kandidate die het meest groeide tijdens de bootcamp en ziet bovendien nog heel wat potentieel in haar.
  • “Wees jezelf en geloof in de muziek die je brengt, dat is mijn motto. Een kinderlach is één van de mooiste geluiden op aarde. Dit is waar K3 voor staat. Hier deel van uitmaken is voor mij mooier dan het mooiste sprookje dat ooit geschreven werd! Tijdens het bootcamp ben ik verder gegroeid om een waardig K3’tje te zijn. In de liveshows wil ik me volledig inzetten om elk moment onvergetelijk te maken.”
  • Favoriet K3-nummer: Alleen Door Jou

Klaasje Meijer (20, ’s Gravezande & Amsterdam)

  • Klaasje heeft een grote liefde voor muziek. Ze volgt een klassieke opleiding aan het conservatorium, speelt dwarsfluit en geeft ook dwarsfluitles. Tijdens haar auditie op 'Je Hebt Een Vriend' maakte het hart van Kristel een sprongetje. De bootcamp joeg de stress bij Klaasje soms de hoogte in. Ze liet zich echter niet uit haar lood slaan en zette telkens een knappe prestatie neer die haar naar de liveshows bracht.
  • “”Grijp je kans als die zich voordoet”, zei Josje ooit in een interview. Ik heb het altijd geweldig gevonden om mensen te entertainen en toen kwamen de audities voor K3 Zoekt K3… Ik vind het fantastisch en ben enorm blij en dankbaar, het is echt een droom. Ik hoop dat de jury en alle mensen thuis in mij een echt K3-meisje zien.”
  • Favoriet K3-nummer: Ali Baba

 Hanne Verbruggen (21, Mechelen)

  • Hanne wist de jury het meest te verrassen tijdens de bootcamp. Al bij het eerste toonmoment maakte ze indruk op Karen, Kristel, Josje, Gert en Miguel, waardoor ze een wildcard opstreek om rechtstreeks naar de eerste liveshow te gaan. En dat terwijl ze voor haar auditie nog nooit eerder op een podium had gestaan. In haar vrije tijd is Hanne leidster bij de Akabé-scouts, waar ze jongeren met een beperking een fijne tijd bezorgt.
  • "K3 zoekt K3 is een rollercoaster van emoties. Als je jezelf op tv ziet, begrijp je veel beter wat je werkpunten zijn. Ik denk dat ik gerust wat meer zelfverzekerd mag worden. Het kan elk moment gedaan zijn, dat hebben we de afgelopen weken wel gezien. Het komt er dus op aan met volle teugen te genieten, en dat doe ik!"
  • Favoriete K3-nummer: Viva Viool