TOTZ-nostalgie: Willy en Anne weer samen

Voor het eerst in tien jaar presenteren Willy Sommers en Anne De Baetzelier nog eens samen Tien Om Te Zien. Dat doen ze niet op tv, maar wel bij Joe fm. Het gaat om een eenmalige reünie, voor de ’90 uur 90’s’-actie van de radiozender. VTM NIEUWS was erbij toen de show werd opgenomen.

Anne en Willy zullen één uur lang de ‘Ultieme Top 10 van Tien Om te Zien van de jaren ‘90’ presenteren. En dat doen ze helemaal in de stijl van het televisieprogramma. “We zijn nog heel goed op elkaar ingespeeld”, vertelt Willy Sommers. “Op de zeedijk in Blankenberge was het bijna automatische piloot en hier in de studio klikte het ook wonderwel.”

De laatste keer dat Willy Sommers Tien Om te Zien nog presenteerde was in 2005. Dat was toen samen met Anne de Baetzelier, die het nog tot 2008 presenteerde, maar dan samen met Elke Vanelderen. Zowel voor Willy als voor Anne mag het programma meteen terugkomen. “Misschien is dit wel een springplank naar meer. Een vast radioprogramma, of misschien zelfs een televisieprogramma”, klinkt het.

De ‘Ultieme Top 10 van Tien Om te Zien van de jaren ‘90’ hoor je vanavond tussen 19u en 20u bij JOE fm.