Tomorrowworld laat publiek in de steek

Het TomorrowWorld festival in Atlanta is letterlijk in het water gevallen. De hevige regenval zette enkele terreinen blank, en de toegangswegen veranderden in grote modderpoelen. Duizenden mensen strandden daardoor aan het festivalterrein, op enkele kilometers van de bewoonde wereld. De organisatie annuleerde ook nog de laatste dag van het festival voor iedereen die niet op de Dreamville-camping bleef.

De organisatie vond het te gevaarlijk om voertuigen door de modderige wegen te laten komen, en schrapte daarom alle shuttlediensten. De festivalgangers werden dus verplicht om zelf de lange weg terug te wandelen, of te overnachten in de modder. Op de koop toe profiteerde taxidienst Uber nog van de zaak door de vermoeide festivalgangers belachelijk hoge prijzen aan te rekenen.

Veel feestvierders zaten gisteren in zak en as. Ze vinden het niet kunnen dat ze zoveel geld gaven aan een ticket waarbij een shuttledienst was inbegrepen om dan uiteindelijk de nacht in de koude modder door te brengen. Een van de festivalgangers, een advocate, dreigt met een rechtszaak tegen TomorrowWorld . Ze vindt dat de organisatie “heeft gefaald om speciale assistentie te verlenen” en vond dat “levensgevaarlijk”.

Friends, Today - Sunday September 27 - Mother nature has decided otherwise... TomorrowWorld will only be accessible to...

Posted by TomorrowWorld on Sunday, September 27, 2015

Update on my "Key To Happiness" TomorrowWorld experience..... We got a hotel after the rain ruined everything! We've...

Posted by Cassandra Foley on Sunday, September 27, 2015