Dries (Asparaguus) biedt excuses aan

Drie Nuitten, maître van restaurant Asparaguus in Hasselt heeft op Facebook zijn excuses aangeboden. Dinsdag vernielde hij in een dronken bui de hele inboedel en de keuken van de zaak.

Op de Facebookpagina ‘Asparaguus: Guus en Dries’ bood Nuitten vrijdagavond zijn oprechte excuses aan. Al wil hij over de reden voor zijn uitbarsting nog niets kwijt. “Ik geef geen commentaar en zal dat ook niet doen tot de tijd daar rijp voor is. Ik kan zeggen dat ik mijn verantwoordelijkheid zal opnemen voor mijn daden en daar nu ook volop mee bezig ben.”

Nuitten hoopt dat hij snel weer de oude is. “Ook kan ik zeggen dat de vriendschap met Guus veel sterker is dan dat sommige mensen insinueren. Ik zal er alles aan doen om het vertrouwen met Guus en mijn leven weer op punt te krijgen.”

Asparaguus werd eerder dit jaar uitgeroepen tot winnaar van het programma "Mijn Pop-up Restaurant". De twee vrienden Guus en Dries konden rekenen op de steun van de vakjury, maar vooral op de vele stemmen van het publiek. Na enkele maanden van bezinning, openden Guus en Dries samen een nieuw pop-uprestaurant, deze keer op de bovenverdieping van discotheek Versuz in Hasselt. De zaken leken prima te verlopen, tot het incident van dinsdagavond.

Discotheek Versuz, dat de winnaars van het VTM-programma "Mijn Pop-up Restaurant" tijdelijk onderdak bood, liet dinsdag weten de samenwerking met onmiddellijke ingang stop te zetten.

Beste, Mag ik vragen aan alle journalisten en cameramensen om mijn familie, mijn vriendin, mijn vrienden en kennissen...

Posted by Asparaguus: Guus en Dries on vrijdag 25 september 2015