TML komt met eigen winterkledij

Dancefestival Tomorrowland komt met een eigen lijn met winterkleding. Dat meldt Het Laatste Nieuws. De collectie bevat onder meer wollen mutsen, jeansbroeken en lederen vesten en ligt vanaf 3 oktober in de rekken van de Antwerpse Tomorrowland Concept Store.

“We hebben gemerkt dat er veel vraag is naar kleding”, aldus woordvoerster Debby Wilmsen op de vraag waarom het festival start met een eigen kledinglijn. “We verkochten al de klassieke merchandise, zoals petjes en t-shirts, maar dit gaat nog een stapje verder. Een ontwerpteam van vijf Tomorrowland-designers heeft maandenlang samengewerkt met binnen- en buitenlandse merken. Mensen willen kleding ook fysiek kunnen passen en daar spelen we nu helemaal op in met een eigen winkel."

De collectie ligt vanaf 3 oktober in de rekken, maar zal in eerste instantie enkel in de Tomorrowland Concept Store in Antwerpen liggen. Over het uitzicht van de kledij is nog weinig bekend, maar Debby Wilmsen licht al een tipje van de sluier: “Het wordt geen collectie met schreeuwerige logo’s, maar wel een echte modecollectie met een knipoog naar het festival. We werken vooral met winterkleuren zoals zwart, grijs, wit en donkerblauw.”