Stromae start tour in VS met een knaller

Stromae is begonnen aan zijn tournee door de Verenigde Staten en Canada. Gisteravond gaf hij het eerste concert in Miami. De Belg palmde de Amerikanen helemaal in, die zelfs in het Frans konden meezingen. In de zaal zaten ook enkele Vlamingen, waaronder de twee zussen Axelle en Justine Trio. Voor VTM NIEUWS doen ze hun verhaal.

De tournee van Stromae bestaat uit elf concerten. Drie daarvan zijn in Canada en de overige acht in de VS. “Er was heel veel sfeer”, vertellen de zussen Trio. “Stromae is een echt entertainmentbeest en de show was tot in de puntjes afgewerkt. Het was leuk om te zien dat hij hier zo populair is.” Op het einde van zijn concert had Stromae nog een verrassing. Het optreden leek al afgelopen, maar toen zong hij nog ‘Tous les Mêmes’ a capella. “De hele zaal was toen muisstil”, vertellen de zussen.

Stromae trekt nu naar Atlanta, waar hij morgen een optreden geeft. Daarna volgen onder meer nog Washington en Chicago. De afsluiter is op 1 oktober in New York, dan staat Stromae in het beroemde Madison Square Garden.