VTM Lost namen 'Liefde voor Muziek'

Binnenkort start op het VTM de tweede editie van ‘Liefde voor Muziek’. Dit jaar tekenen niet zes, maar zeven muzikale kleppers present. Een verrassende mix van ervaren rotten en jong talent. Niemand minder dan Paul Michiels, Dana Winner, Belle Perez, Ian Thomas, Sioen, Eva De Roovere en Johannes Genard van School is Cool gaan de uitdaging aan om elkaars nummers te coveren op een manier die je niet snel zou verwachten.

Gemiddeld 612.000 kijkers vergezelden Christoff, Guy Swinnen, Stan Van Samang, Tom Helsen, Kate Ryan en Slongs Dievanongs afgelopen voorjaar op een onvergetelijke muzikale reis. Met hun bijzondere covers scoorden de zes artiesten bovendien de ene hit na de andere en bestormden ze de Vlaamse muzieklijsten. Met Stan Van Samang als absolute recordbreker in de charts

"Het eerste seizoen was er boenk op, zowel op als naast het scherm”, aldus Stan. “Een onvergetelijke week was het daar in Spanje, en al even memorabel was (en is) de impact nadien. De charts kleurden helemaal 'Liefde voor Muziek'. Dankzij het geweldige medium televisie, konden we heel veel mensen laten meegenieten van wat we daar samen in dat fantastische huis hebben mogen creëren. Blijkbaar viel dat dus in de smaak. Het is heerlijk als artiest om mensen te raken met muziek, daarover gaat 'Liefde voor Muziek'. Ik wens de nieuwe lichting een even unieke ervaring toe."

Paul Michiels, Dana Winner, Belle Perez, Ian Thomas, Sioen, Eva De Roovere en Johannes Genard maken zich nu alvast klaar om dezelfde, muzikale trip te maken. Volgende maand vertrekt de groep richting Mallorca voor de opnames van het tweede seizoen van ‘Liefde voor Muziek’. Wanneer de uitzendingen bij VTM te zien zullen zijn, wordt op een later moment bekendgemaakt.