Hits van De Romeo's in Hasseltse taxi's

Mensen die in Hasselt de taxi nemen, kunnen nog tot eind juli luidkeels meezingen met de muziek van De Romeo's. Wie hier bovendien een filmpje van deelt, kan tijdens Het Zingpaleis, een grootschalig evenement in Hasselt op 24 oktober, een backstage rondleiding met De Romeo's winnen, zo maakte de organisatie donderdag bekend.

In oktober wordt al voor de zesde keer in de Ethias Arena in Hasselt Het Zingpaleis georganiseerd. De Romeo's en hun gasten brengen er de leukste meezingers. Naar aanloop van dit zangfestijn wordt het publiek warm gemaakt met een ludieke actie. In de taxi's van de Hasseltse Gele Taxi zal nog tot eind juli muziek van De Romeo's worden gespeeld. Klanten worden uitgenodigd om mee te zingen. Wie hiervan een filmpje deelt op de sociale media, kan tijdens Het Zingpaleis een rondleiding van De Romeo's winnen.

"Toen men kwam aankloppen met dit initiatief, hebben wij direct onze medewerking verleend", zegt Gunter Levi van De Romeo's. "Wij stimuleren graag mensen die zingen en plezier maken. Ik zou zeggen: dat iedereen die meerijdt met zo'n 'meezingtaxi' vooral van de gelegenheid gebruik moet maken om mee te zingen! We hebben onze beste medleys verzameld, dus het plezier is verzekerd tijdens de taxiritjes."