Rockie voor 'En toen kwam ons ma binnen'

Het 2BE-programma 'En Toen Kwam Ons Ma Binnen' heeft een Rockie Award gewonnen in de categorie ‘Sketch & Comedy’. De Rockie Awards werden uitgereikt op het Banff World Media Festival, het prestigieuze internationale televisiefestival dat plaatsvond in de Canadese stad Banff.

Het gaat om de grootste competitie in zijn soort met meer dan 40 deelnemende landen voor 26 categorieën van programma’s, van drama over documentaire en comedy tot kids en digitaal. De genomineerden zijn geselecteerd door meer dan 350 juryleden uit de internationale professionele entertainment- en mediawereld.

Naast het 2BE-programma 'En Toen Kwam Ons Ma Binnen', waren ook de VTM-programma’s 'Lang Leve'  en 'Het Lichaam van Coppens'  genomineerd voor een Rockie Award. In de categorie ‘Sketch & Comedy’ wist 'En Toen Kwam Ons Ma Binnen' zijn nominatie te verzilveren. Andere genomineerden in deze categorie waren 'Comedians in Cars Getting Coffee' (USA), 'Horrible Histories Special' (UK), 'Sunnyside' (Canada), 'The Incredible Adventure of Professor Branestawm' (UK) en 'Lang Leve'. 'Het Lichaam van Coppens' was genomineerd in de categorie ‘Reality’.

Het 2BE-programma En Toen Kwam Ons Ma Binnen is een productie van Dedsit. Er liepen ondertussen al 2 seizoenen bij de zender. Pitch.

Bekijk ook: