Triggerfinger verrast fans op straat

De Belgische rockband Triggerfinger heeft gisteren een verrassingsoptreden gegeven in café Charlatan, in Gent. Voor tientallen fans was geen plaats in de zaal, maar ook voor hen had de band een verrassingsoptreden in petto. De band speelde buiten op straat voor de wachtende fans een akoestische versie van ‘By absence of the Sun’. Drummer Mario Goossens gebruikte voor de gelegenheid een plastieken vuilnisbak als instrument.

Triggerfinger moest gisteren normaal naar Toulouse vliegen voor een optreden in de Zuid-Franse stad, maar door de panne bij Belgocontrol kon de vlucht van de band niet doorgaan. De drie bandleden organiseerden als alternatief een verrassingsoptreden in de Gentse Charlatan.

Het optreden werd aangekondigd op sociale media en lokte in een mum van tijd honderden mensen. De plaatsen in de Charlatan waren snel uitverkocht, maar ook voor de achtergebleven fans op straat had de band dus een verrassing in petto. Bovendien mochten de fans die op straat waren blijven staan halfweg het optreden toch binnen in de uitverkochte Charlatan.