Bart Peeters nieuwe coach in The Voice

The Voice van Vlaanderen verwelkomt in het vierde seizoen een nieuwe coach op de draaistoelen. Niemand minder dan Bart Peeters zal samen met Natalia, Koen Wauters en Bent Van Looy de coaching van de talenten op zich nemen. De Voice-talenten kunnen in het vierde seizoen van The Voice van Vlaanderen dus opnieuw rekenen op de allerbeste begeleiding.

Voor Bart Peeters gaat nu een wens in vervulling: “Het was een stille droom om jonge getalenteerde mensen te kunnen begeleiden.” Hij probeert al – voor de start van de opnames – kandidaten voor zijn team te winnen. “Om het met Regi’s woorden te zeggen: ik beschik over een topteam. Mijn ultieme ambitie is zonder twijfel om iemand zo te begeleiden dat hij of zij ook een carrière kan uitbouwen na de finale van The Voice van Vlaanderen.” Van kandidaten voor The Voice verwacht hij dat ze niet alleen goed kunnen zingen, maar ook het publiek kunnen entertainen.

Natalia keert in het vierde seizoen van The Voice terug als coach, nadat ze het vorige seizoen aan zich voorbij liet gaan omwille van andere plannen. Het is om diezelfde reden dat Regi en Axelle Red moeten afhaken voor een nieuwe Voice-reeks. The Voice van Vlaanderen lokte vorig jaar wekelijks bijna een miljoen kijkers. De concrete uitzenddatum van het nieuwe seizoen wordt later bekendgemaakt.