Publieksjury kiest mee wie nieuwe K3 wordt

Karen, Kristel en Josje zullen zich in hun zoektocht naar hun drie opvolgsters laten bijstaan door een publieksjury. Daarin zullen kinderen, moeders, vaders en grootouders zetelen. Iedereen die dus mee wil beslissen welke meisjes de nieuwe K3 zullen vormen, kan zich kandidaat stellen

K3 geeft dit najaar de fakkel door in het televisieprogramma "K3 zoekt K3", dat bij VTM te zien is. Daarin zal naast Karen, Kristel en Josje dus ook een volksjury zijn zegje kunnen doen. "We vinden het super dat we bij de selecties hulp krijgen van een publieksjury. Het is erg belangrijk voor ons om te horen wat er leeft bij de kinderen, maar zeker ook bij de mama’s, papa’s en de grootouders. We hopen heel erg dat er heel wat mensen zijn die K3 net als wij een warm hart toedragen, en die ook hun mening willen laten horen", klinkt het bij de huidige formatie van de groep.

Wie geïnteresseerd is om in de jury te zetelen, kan zich tot 31 mei inschrijven via de website van Studio 100. Ten laatste op 25 juni wordt de publieksjury bekendgemaakt.