Evil Superstars weer samen op Pukkelpop

Evil Superstars is één van de opvallende nieuwe namen die Pukkelpop aankondigt voor de editie van 2015. Dat is vanochtend bekendgemaakt. De band speelt op zaterdag 22 augustus een exclusief reünieconcert op het festival in Kiewit. 

Twintig jaar na hun eerste optreden op Pukkelpop en 11 jaar na het laatste reünieconcert komt de groep rond Mauro Pawlowski en later ook de jonge Tim Vanhamel voor één keer weer samen. Wat ze precies gaan doen op Pukkelpop en wie erbij zal zijn, blijft voorlopig geheim, maar de organisatie noemt het nu al "legendarisch".

Andere nieuwe grote namen voor het festival zijn Paolo Nutini op donderdag en Christine And the Queens op vrijdag. Verder zie je op donderdag 20 augustus ook Kygo, Baauer, Lianne La Havas, Madeon, Bleachers en John Coffey aan het werk. Op vrijdag 22 augustus vervoegen The Gaslight Anthem, Chvrches, Amenra, Flosstradamus, Coheed And Cambria, Låpsley, Dorian Concept Liveband feat. Cid Rim & The Clonious, Ho99o9, Shura en Thy Art Is Murder de affiche. En, naast de Evil Superstars-reünie, is het op zaterdag ook uitkijken naar Wilkinson live, Dusky, Metrik feat. Dynamite MC, Portico, Shamir en Single Mothers.