Voorproefje line-up 30e editie Pukkelpop

Het bekende muziekfestival Pukkelpop, dat ieder jaar in augustus neerstrijkt in Kiewit, Hasselt, heeft de eerste artiestennamen prijsgegeven. Voor hun dertigste editie staan onder andere Linkin Park, Bastille, The Offspring en Limp Bizkit op de weide. Dat maakte de organisatie vandaag zelf bekend.

Maar liefst 119 namen werden vandaag bekend gemaakt. Hier vind je een greep uit het aanbod: Above & Beyond, Adam Beyer, Allah-Las, All Time Low, Architects, A-Trak, Atreyu, Bad Breeding. Een volledig overzicht vind je op de website www.pukkelpop.be.

Het festival dat bekend staat om zijn alternatieve muziek, maakte de eerste reeks namen bekend via een filmpje waarin jongeren van het Herkse jeugdhuis XL figureren. Zij waren de winnaars van een wedstrijd die de Pukkelpop-organisatie had gelanceerd om hun line-up op een originele wijze aan te kondigen. 

Pukkelpop zal doorgaan van 20 tot 22 augustus 2015 in Kiewit, Hasselt. Het prijskaartje van de tickets is echter nog niet bekend. Ook de start van de ticketverkoop blijft momenteel nog een raadsel. De officiële ticketverkoop loopt via www.pukkelpop.be en www.proximusgoformusic.be.