Zayn Malik verlaat One Direction

Zayn Malik verlaat de populaire boysband ‘One Direction’. Dat liet de groep weten via een bericht op hun Facebookpagina. Malik verklaart dat de druk van de groep te groot werd voor hem en dat hij een normaal leven wil leiden zonder alle aandacht. Met het bericht worden de vele geruchten uit de media bevestigd dat Zayn genoeg zou hebben van de groep.

"Mijn leven bij One Direction was meer dan ik ooit durfde dromen, maar na vijf jaar is de tijd gekomen om de band te verlaten", schrijft Malik op Facebook. "Ik wil een normale man van 22 zijn, die zich kan ontspannen en wat privétijd heeft weg van het publiek. Ik weet dat ik vier vrienden voor het leven heb gemaakt en ze zullen de beste band ter wereld blijven." Zayn verontschuldigt zich in het bericht ook bij zijn fans en hoopt dat hij hen niet teleurstelt. De zanger had vorige week al optredens tijdens de wereldtour van de groep afgezegd, zogezegd omdat hij ziek was door de stress.

De boysband blijft doorgaan, maar zal vanaf nu enkel nog uit Niall, Harry, Liam en Louis bestaan. Of er een vervanger voor Malik wordt gezocht, is nog niet bekend. De overblijvende jongens van One Direction respecteren de beslissing van Zayn. Ze bedankten hem voor de afgelopen vijf jaar en wensten hem alle geluk in de toekomst. Het vertrek van de zanger zal ongetwijfeld vele tienerharten breken, want One Direction is razend populair. Goed nieuws voor de fans is wel dat er zeker geen optredens afgelast zullen worden en dat ook het vijfde album later dit jaar zal uitkomen zoals gepland.

After five incredible years Zayn Malik has decided to leave OneDirection. Niall, Harry, Liam and Louis will continue as...

Posted by One Direction on woensdag 25 maart 2015