VTM NIEUWS lanceert nieuwe app en website

VTM NIEUWS vernieuwt vandaag zijn website en de mobiele app voor smartphone en tablet. Met de vernieuwing wil VTM NIEUWS nog korter op de bal spelen, de klok rond.

De nieuwe website van VTM NIEUWS heeft een frissere eigentijdse lay-out en past zich aan alle toestellen aan. Op de homepagina is een videozone geïntegreerd, waarin je de reportages en uitzendingen van VTM NIEUWS kan bekijken. Grotere nieuwsverhalen worden voortaan gebundeld in dossiers. Naast een volledig nieuwsaanbod kan je voortaan ook uitgebreide weersvoorspellingen en actuele verkeersinformatie raadplegen.

De toekomst is mobiel

Vanaf vandaag is ook de nieuwe mobiele app van VTM NIEUWS downloaden. Die heeft een grondige opfrissingsbeurt gekregen. De vernieuwde applicatie is beschikbaar voor Apple- en Android-toestellen. “Steeds meer mensen beschikken tegenwoordig over een smartphone of een tablet. We vinden het dan ook ontzettend belangrijk dat onze nieuwscontent ten allen tijde mobiel beschikbaar is", zegt Kris Hoflack, algemeen hoofdredacteur van VTM NIEUWS.

De gebruiker krijgt het nieuws uit binnen- en buitenland meteen in beeld, kan live en uitgesteld kijken naar alle reportages en uitzendingen van VTM NIEUWS en kan video’s en artikels bewaren om ze later te bekijken in ‘Mijn VTM NIEUWS’. Via NU krijg je het meest recente nieuws, terwijl het gebeurt. En als er echt groot nieuws is, krijg je via de app een bericht. 

Download de app