'K3 zoekt K3': inschrijven vanaf nu

Het einde van een tijdperk moet ook het begin van een nieuw worden. De K3-meisjes stoppen ermee, maar K3 zelf gaat door, met nieuwe meisjes. En om die te vinden, gaan Kristel, Karen en Josje op zoek naar hun opvolgers. Die zoektocht zal in het najaar te zien zijn op VTM. Wie wil, kan zich vanaf nu inschrijven.

In samenwerking met Studio 100 gaan televisiezenders VTM (België) en SBS6 (Nederland) op zoek naar de nieuwe K3. In het nieuwe tv-programma  ‘K3 zoekt K3’ wordt samen met Karen, Kristel en Josje gezocht naar een nieuwe bezetting voor de populairste meidengroep van de Lage Landen. Dit programma wordt in het najaar van 2015 op beide zenders verwacht.

Ricus Jansegers, programmadirecteur VTM: “Dit programma past perfect binnen het DNA van onze familiezender. K3 overstijgt en boeit verschillende generaties: van de jonge kinderen over tieners tot ouders en grootouders. Het is een fenomeen en na al die jaren nog steeds een bijzonder gesmaakt succes. De veelzijdigheid van K3 is een zeer inspirerend gegeven voor de tv-zoektocht naar hun opvolgsters. Wij zijn dan ook verheugd dit met onze kijkers te kunnen delen.”

Ook SBS6 is blij met de samenwerking en kijkt uit naar de zoektocht naar de nieuwe K3. Rene Oosterman, zendermanager SBS6: “De populariteit van K3 in Nederland is enorm, wat ook bevestigd wordt door de commotie rondom de geruchten vanmorgen. In 2009 hebben we met veel succes de zoektocht ‘K2 zoekt K3’ uitgezonden. Ik ben trots dat SBS6 ook ‘K3 zoekt K3’ gaat uitzenden dit najaar en dat we hiervoor opnieuw mogen samenwerken met VTM en Studio 100.”

De inschrijvingen lopen via www.studio100.com. De zoektocht, een unieke talentenjacht waarvan de winnaars met zekerheid op podia in Vlaanderen en Nederland zullen staan, focust zich op veelzijdige kandidates die kunnen zingen, dansen én acteren.  De minimumleeftijd is 18 jaar.