Al 500000 registraties voor Tomorrowland

Het dancefestival Tomorrowland is vanmiddag om 16 uur met de registratie voorafgaand aan de effectieve ticketverkoop gestart. Dat meldt de organisatie. Woordvoerster Debby Wilmsen liet aan VTM NIEUWS weten dat er om half vijf al een half miljoen mensen uit 200 verschillende landen zich geregistreerd hadden.

Wie tickets wil kopen, moet zich eerst verplicht registreren. Registratie geeft geen garantie op een ticket en verplicht niet tot aankoop, maar laat de verkoop binnenkort wel vlotter verlopen.

Na de jubileumeditie van 2014 vindt er dit jaar opnieuw één festivalweekend plaats, en dat van 24 tot en met 26 juli op de vertrouwde locatie in het provinciaal recreatiedomein De Schorre in Boom. Over de line-up is nog niets bekendgemaakt.

De eigenlijke ticketverkoop start voor Belgen - voor wie traditioneel de helft van de 180.000 tickets voorbehouden worden - op 31 januari om 11 uur. De wereldwijde verkoop start een week later op 7 februari om 17 uur. Wie een van de Global Journey-pakketten wil kopen - een beperkt aantal tickets met de vliegreis heen en terug inbegrepen - kan dat al vanaf 24 januari om 17 uur.