Nieuwe Bondfilm heet 'Spectre'

De nieuwe Bondfilm zal Spectre heten. Het staat voor de globale terreurorganisatie ‘SPecial Executive for Counter-Intellegence, Terrorism, Revenge and Extortion’. Daniel Craig zal opnieuw de rol van James Bond vertolken.

De belangrijkste vrouwelijke rollen zijn voor de Franse actrice Léa Seydoux en de Italiaanse Monica Bellucci. Dat heeft regisseur Sam Mendes donderdag aangekondigd in Londen. Het is al de 24ste episode van de avonturen van de bekende spion.

De Britse acteur Daniel Craig vertolkt voor de vierde keer '007'. Hij krijgt deze keer als booswicht Christoph Waltz, bekend van de Tarantino-prenten 'Inglorious Bastards' en 'Django Unchained', tegenover zich. Niemand minder dan Andrew Scott en David Bautistade zullen de cast vervoegen in Spectre. Ook de nieuwe Bondauto, natuurlijk een Aston Martin, werd voorgesteld

De nieuwe film zal onder meer gedraaid worden in Londen, Rome, Sölden (Oostenrijk), Tanger (Marokko) en Mexico City. 'Spectre' wordt eind oktober 2015 in de zalen verwacht.