'Safety First' krijgt vervolg in bioscoop

Het succes van ‘Safety First’ krijgt een vervolg op het witte doek. Vanaf volgende zomer zal de voltallige cast beginnen aan de opnames van een heuse bioscoopfilm. Volgens Bedenker en regisseur Tim Van Aelst “een droom die uitkomt.”

De film zal natuurlijk voortbouwen op de avonturen van Dirk Porrez, Smos, Luc Turlinckx en Ingrid Porrez. Maar naar het verhaal is het nog gissen want de makers lossen voorlopig niets.

De makers van de reeks liepen wel al een tijdje rond met een verhaallijn die ze niet in een halfuurtje verteld kregen. Zo ontstond het idee om van de avonturen van het legendarische bewakingsteam een film te maken.

Volgens Tim Van Aelst wordt het een ferme uitdaging: “We beseffen hier bij Shelter maar al te goed dat het een gigantische uitdaging is. Een film maken is weer heel wat anders dan een sketchshow of sitcom. We zullen opnieuw geweldig op de proef worden gesteld, maar wie ons traject een beetje kent, weet dat we er nu eenmaal van houden om onze grenzen constant te verleggen.”