Robbie Williams leukt bevalling vrouw op

De Britse popster Robbie Williams is gisteren vader geworden van een zoontje. En dat mocht iedereen van zeer dichtbij maken, want voor en tijdens de bevalling maakte hij geregeld een filmpje waarin hij danst of zingt naast het kraambed van zijn vrouw Ayda. De filmpjes zette hij ook meteen op de sociale media.

Volgens Robbie Williams waren de video’s vooraf niet besproken. “Het begon allemaal met een eerste foto in het ziekenhuis van de Louboutins die Ayda droeg, en van daaruit is de bal aan het rollen gegaan”, vertelt hij.

"Let it Go"

In het begin kon de Ayda de danspasjes en humor van haar man nog wel appreciëren, maar toen hij in het midden van de bevalling ‘Let it Go’ uit ‘Frozen’ zong, werd het haar wel wat teveel.

Maar ook dat was al snel weer vergeten. “De video’s en de humor hielpen haar door de bevalling en maakten het nog een magischer moment”, vertelt Robbie Williams in de eerste video na de bevalling.

Tweede kind

Het zoontje werd uiteindelijk gisterennamiddag geboren. Over de naam van het kind willen de ouders voorlopig niets kwijt. Robbie Williams is al vader van een dochtertje, Theodore Rose.