Justin Bieber is opnieuw opgepakt

Justin Bieber is door de Canadese politie opgepakt nadat hij met een quad op een minibusje was ingereden en met de bestuurder van het busje op de vuist ging. Het is niet de eerste keer dat Bieber in aanraking komt met de politie.

Het incident dateert al van vrijdag. Hij was in de buurt van zijn thuisstad Statford op bezoek bij zijn familie, samen met zijn vriendin Selena Gomez. Volgens lokale media amuseerden de 20-jarige zanger en Gomez zich door met de quad rondjes te draaien. Het kwam tot een aanrijding met een bestelwagen. Na het ongeval volgde volgens de Canadese politie een ruzie met de bestuurder van de aangereden bestelwagen. Justin Bieber werd vervolgens opgepakt voor gevaarlijk rijgedrag en agressie. Hij werd vrijgelaten na de belofte dat hij voor de rechtbank zal verschijnen. Dat zal gebeuren op 29 september.

Het is niet voor het eerst dat het Canadese enfant terrible in aanvaring komt met het gerecht. Drie weken geleden pleitte hij nog schuldig voor gevaarlijk rijgedrag en verzet tegen zijn arrestatie na een straatrace in Miami. Bieber beloofde een zelfbeheersingscursus te volgen en 50.000 dollar te schenken aan een goed doel. En begin juli volgde een voorwaardelijke straf wegens het bekogelen met eieren van het huis van zijn buren in Los Angeles.