Kinderen ontwerpen trouwjurk Angelina

De eerste trouwfoto’s van Brad Pitt en Angelina Jolie sieren de covers van ‘People’ en ‘Hello! Magazine’. Het koppel trouwde in het grootste geheim en in Frankrijk. Op het feest waren ongeveer 20 vrienden en familieleden aanwezig.

Tijdens de voorbereidingen van hun huwelijk, schakelden Brad en Angelina hun zes kinderen in als weddingplanners. Hun oudste zonen Maddox (13) en Pax (10) mochten hun mama naar het altaar begeleiden. De bloemenmeisjes Zahara (9) en Vivienne (6) plukten zelf de rozenblaadjes in de tuin en Shiloh (8) en Knox (6) kregen de rol van ringdragers. Alle kinderen hielpen meeschrijven aan de geloften, en bakker Pax maakte de huwelijkstaart

. De kinderen mochten zelfs creatieve ontwerpen maken voor de jurk van Angelina. Haar favoriete ontwerper Luigi Massi, naaide dan de tekeningen van de kinderen in de jurk en de sluier. Brad Pitt droeg gewoon een kostuum dat hij in de kast had hangen. Hij moest wel een das lenen van zijn zoon, omdat hij zelf was vergeten om eentje in te pakken.

Het koppel is samen sinds 2005, toen ze elkaars partner speelden in de film Mr. en Mrs Smith. De twee hebben zes kinderen, van wie er drie geadopteerd zijn. Het koppel was verloofd sinds 2012.

Foto's: People, Hello! Magazine